Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.
Μυρωδάτη, νοστιμότατη, χορταστική. Σκέτο βάλσαμο!
Φυλακίζουμε στο βάζο φρούτα εποχής και φτιάχνουμε εκλεκτά εδέσματα.
Η Ευαγγελία Γραμμένου από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Βασιλικών ετοίμασε για το γαστρονόμο ένα εύκολο λικέρ βατόμουρο.
Ινδικό μείγμα μπαχαρικών είναι το γκάραμ μασάλα, που ταιριάζει πολύ σε ψητά κρεατικά, όπως κοτόπουλο ή σουβλάκια αρνιού. Το βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, αλλα μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι ανακατεύοντας σε ίσες δόσεις,...