Με το υπόλοιπο ψητό ή βραστό σκαρώνουμε μια νόστιμη χειμερινή σαλάτα.
Δεν νοείται χειμωνιάτικο τραπέζι χωρίς την αγαπημένη μας σούπα. Εδώ σε μια ξεχωριστή παραλλαγή.
Μία από τις συνταγές του μεγάλου αφιερώματος στα Σφακιά που παρουσιάστηκε στον γαστρονόμο Νοεμβρίου.
Μια διαφορετική, πεντανόστιμη εκδοχή του κλασικού φαγητού.
Ένα έξοχο γιορτινό κρεατικό που γίνεται -σχεδόν- μόνο του.
Η Εύη Βουτσινά μάς δείχνει πώς θα φτιάξουμε μια αρωματική μελιτζανόσαλτσα για να την έχουμε το χειμώνα.
Στην ατμοσφαιρική αυλή του The Margi Hotel στο Λαιμό Βουλιαγμένης απολαμβάνουμε ένα δείπνο αξιώσεων – με το ανάλογο κόστος.