Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Κριθαράκι κοκκινιστό με γαρίδες. Αυτό το φαγητό φέρνει πλούσιες καλοκαιρινές μυρωδιές στο Κυριακάτικο τραπέζι μας.
Πολύ πριν οι μακαρονάδες θαλασσινών γίνουν το σύμβολο του νεοπλουτισμού, οι κάτοικοι περιοχών που φημίζονται για τα θαλασσινά τους τις απολάμβαναν για λόγους οικιακής οικονομίας.
Δοκιμάσαμε τη multi-vintage σαμπάνια ΜC III σε εκδήλωση που έγινε στον Πύργο Πετρέζα από το FnL (Fοοd & Leisure) για το λανσάρισμα της και μιλήσαμε με το διάσημο σεφ του Πύργου της Moet & Chandon στην Καμπανία, Pascal Tingaud.
Το δημοφιλές θαλασσινό γίνεται από κεφτές μέχρι τυλιχτό σουβλάκι στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07.
Πικάντικη σούπα με άρωμα Απω Ανατολής για ένα πρωτότυπο και πεντανόστιμο πρώτο πιάτο ή ένα ελαφρύ γεύμα.
Το εντυπωσιακότερο πρώτο πιάτο για ένα τραπέζι αλλά και ο ιδανικός μεζές για την παρέα!