Το δημοφιλές θαλασσινό γίνεται από κεφτές μέχρι τυλιχτό σουβλάκι στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07.
Αυτά τα σουβλάκια, μαριναρισμένα με υπέροχη, ελαφρώς γλυκιά σάλτσα τεριγιάκι, είναι πεντανόστιμα είτε τα ψήσετε στο γκριλ είτε στο τηγάνι.
Η καινοτομία της συνταγής είναι η πατάτα που κάνει τα μπιφτέκια μας αφράτα.
Συνοδέψτε τα παϊδάκια με αυτή τη γλυκιά σάλτσα και δε θα προλαβαίνετε να ξεφουρνίσετε.
Γρήγορη σαλάτα με το λαχανικό του καλοκαιριού και τη πικάντικη γραβιέρα.