Ένα πάρτυ με τη μυρωδιά του αγαπημένου καφέ, για να ξεκινήσει καλά η νέα χρονιά!
Με την αγορά καρτών 5 και 20 ευρώ, που προορίζονται για να εξυπηρετήσουν όσους έχουν ανάγκη, μπορεί κανείς να ταΐσει μία οικογένεια την ημέρα.
Πώς το αναψυκτικό Tuvunu αλλάζει τον γεωργικό χάρτη της περιοχής.
Το Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά, οικονομικά και υγιεινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο River West.
Η συνολική δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για το πρόγραμμα ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει τόσο την πιλοτική φάση του (Απρίλιος-Ιούνιος 2012), όσο και την κάλυψη δύο σχολικών ετών (2012-2013 και 2013-2014).
Νέα δωρεά 10 εκατ. ευρώ από το Ιδρυμα Στ. Νιάρχος. Φέτος θα διανέμονται σε 300 σχολεία υποβαθμισμένων περιοχών, από 163 που ήταν πέρυσι.
Για τον Γιώργο Γαβαλά, το Ασύρτικο είναι η ατμομηχανή στην οινοπαραγωγή της Σαντορίνης, αλλά όχι η μοναδική αξιόλογη ποικιλία της.