Στο Ζευγολατιό της Αρκαδίας, τρεις νέοι άνθρωποι συνεχίζουν μια οικογενειακή αλλά και τοπική παράδοση αιώνων: την τυροκομία. Όλα τα τυριά τους εξαιρετικά, με προεξάρχουσα, τι άλλο, τη φέτα τους.
Στην Καρυά, ψηλά στα αργίτικα βουνά, φτιάχνεται από τον Θεοδόση Μαυρόγιαννη και τους γιους του αυθεντικό πρόβειο γιαούρτι με μοναδική γεύση.
Τα έβδομα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου απονεμήθηκαν σε παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους εκλεκτών ειδών διατροφής.
Στην καρδιά της Ηπείρου, η ομώνυμη εταιρεία προσφέρει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη, παράγοντας ένα προϊόν, τη φέτα, που είναι πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών.