Value for money ινδική κουζίνα στο Χαλάνδρι.
Ένα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι.
Πρωτότυποι θαλασσινοί μεζέδες στο κλασικό πλέον στέκι των Τζιτζιφιών.
Ενα πλούσιο αλλά εύκολο γλυκό για ένα ιδιαίτερο κάλεσμα.
Μοντέρνος χώρος, αλλά μενού α λα παλαιά.
Oταν λιώνουμε κουβερτούρα, το βούτυρο κακάο διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα συστατικά. Οταν ξανακρυώνει και σταθεροποιείται, το βούτυρο παγώνει χωριστά και γι’ αυτό σχηματίζεται θαμπάδα ή λευκές κηλίδες στην επιφάνειά της. Για να μη συμβεί αυτό,...
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Ψωμιά κάθε λογής, καμωμένα με γνήσιο προζύμι, γίνονται ανάρπαστα καθημερινά στο φούρνο του Ντάνου στη Σύρο.