Στον αντίποδα της αμερικανικής σχολής στην Ελλάδα ευτυχώς επιμένουμε ακόμη να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι με φρέσκα αυγά και αλεύρι.
Το να κοτσάρουμε παντού και πάντα µια επώνυμη γαλλική, βελγική ή ελβετική δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουμε γι’ αυτήν.
Το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Ζακύνθου εμμένει στην καλή πρώτη ύλη και τους ιντριγκαδόρικους γευστικούς πειραματισμούς.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.