Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία.
Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο.
Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.
Οταν φτιάξουμε σπιτικό ζωμό (κρέατος, κότας ή λαχανικών) προσθέτουμε μερικά κομμάτια από ένα τυρί της αρεσκείας μας, κατά προτίμηση κομμένα σε λεπτές «φλούδες» με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά. Τις ανακατεύουμε στον καυτό ζωμό μέχρι...
Μια ανατολίτικη πινελιά δίνουν στο κλασικό -όρυζο οι μαγείρισσες της Καλλίστης και το απογειώνουν.