Καλλιεργείται στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και τη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Στη μεσογειακή δίαιτα το ελαιόλαδο είναι μονόδρομος. Και οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε μετρημένες.
Η σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος διαφέρει από είδος σε είδος. Γενικά, μπορούμε να πούμε πως:οι ελαφριές μπίρες πίνονται στους 5°Cοι μεσαίας πυκνότητας στους 8°Cοι βαριές πληθωρικές μπίρες στους 12°C Οι ειδικοί στέκονται αρκετά ελαστικοί...
Ένα wine bar με μεγάλη γκάμα καλών επιλογών, λογικές τιμές και ολίγους μεζέδες.
Η επιτυχία πολλών φουρνιστών φαγητών και γλυκών εξαρτάται -μεταξύ άλλων- και από το πόσο καλά προθερμασμένος είναι ο φούρνος μας. Έτσι, φροντίζουμε κατά την προετοιμασία του φαγητού ή του γλυκού να ανάβουμε το φούρνο εγκαίρως, έτσι ώστε όταν...
Για την προετοιμασία γλυκών, ζυμαρικών, λουκάνικων, για την κοπή κρέατος, ακόμα και για μαγείρεμα.