Πεντανόστιμα πιτάκια με τη φάβα που περίσσεψε. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με φασόλια ή φακές αφού πρώτα τα λιώσουμε.
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά (φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλες, ψαρονέφρι) όμως με λίγο ψωμί και ένα βραστό αυγό είναι ένα ωραιότατο βραδινό.
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και απολαμβάνουμε συνοδεία ενός ροζέ από Αγιωργήτικο, που να τα βγάζει πέρα τόσο με τα μανιτάρια όσο και με το κατίκι.
Μήπως είναι μια ευκαιρία, η βαθιά κρίση στην οποία ρίξαμε την πατρίδα, να μας γυρίσει πίσω στους θησαυρούς του γαστρονομικού μας πολιτισμού;
Μια μπαβαρουάζ διαφορετική από τις άλλες, η οποία δεν περιέχει αυγά.