Μια μπριζόλα βάρους περίπου 200 γρ. και πάχους 1,5 - 2 εκ. θα υπολογίζουμε πως χρειάζεται περίπου 12 - 15 λεπτά ψήσιμο σε μέτρια φωτιά. Στην αρχή χρειάζεται πολύ δυνατή φωτιά. Πριν τις βάλουμε μέσα, ελέγχουμε αν το σκεύος έχει κάψει καλά. Αν πρόκειται...
Οικογενειακό φαγητό ειδικά μαγειρεμένο για να μην αφήσουν ούτε μια μπουκιά τα παιδιά.
Στο τέλος του μαγειρέματος η σάλτσα μελώνει και το κοτόπουλο γίνεται ο τέλειος καμβάς.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Υγιεινό, νόστιμο και πηγή ενέργειας είναι αυτό το σνακ! Περισσότερες μπάρες θα βρείτε στον Γαστρονόμο αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Δεκάδες οι τρόποι για να αξιοποιήσουμε την ξεχωριστή γλύκα του καλοκαιρινο-φθινοπωρινού φρούτου στα μαγειρέματά μας.