Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Μαριναρισμένες ελιές και ποικιλία μυρωδικών, πιπεριές Φλωρίνης, φρέσκο κρεμμυδάκι αντί για ξερό και μαστέλο χιώτικο συνθέτουν μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασικής ελληνικής σαλάτας.
Τέτοια παϊδάκια, νόστιμα και ιδιαίτερα, δεν έχεις ξαναφάει!
Και οι φακές γίνονται εξωτικοί κεφτέδες - μούρλια!
Μοσχάρι μαγειρεμένο σε... ρυθμούς σοφρίτο και ένας πικάντικος πουρές πατάτας. Τι άλλο να θέλει κανείς για το τραπέζι της Κυριακής;
Πικάντικη, χορταστική και πολύ εύκολη στην παρασκευή της, ιδανική για πολυάσχολους καλοφαγάδες.