Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Γνωριμία με το διάσημο οινοποιείο της Τοσκάνης και τα κρασιά του.
ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Τι ωραία να διαβάζεις και να καμαρώνεις!
Υπόξινα και ελαφριά, αλείφονται εύκολα, δημιουργούν γευστικούς συνδυασμούς που ενθουσιάζουν και βρίσκουν τη θέση τους στο διαιτολόγιό μας τους εαρινούς και θερινούς μήνες.
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
Είναι ο μεγαλύτερος ενιαίος βιολογικός αμπελώνας, που κατέχει μια ζώνη Π.Ο.Π. μόνος του. Απλώνεται αμφιθεατρικά σε μια τεράστια έκταση 4.750 στρεμμάτων και σχεδιάστηκε από ειδικούς επιστήμονες τη δεκαετία του ΄60, όταν στην υπόλοιπη Ελλάδα οι...
Μια επίσκεψη στο καφέ του Κτήματος Γεροβασιλείου στην Επανομή γίνεται αφορμή για ένα μεγάλο πολιτιστικό ταξίδι.