Στο «πανοπτικόν» εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών τρώμε απλά, αλλά με πολύ γούστο.
Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.
Μαγικό γεύμα μας τάζει απ’ το όνομά της ετούτη η μεταμοντέρνα ψησταριά και πρέπει να πούμε πως τα καταφέρνει μια χαρά...
Στρώσε τραπέζι, σε ένα τέταρτο τρώμε...
Ακολουθούμε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου και φτιάχνουμε σε χρόνο d/t νοστιμότατη παέγια.
Ποτάμια και βουνά, δάση, μικρές πεδιάδες και η Θεσσαλονίκη με τους πρόσφυγές της δίνουν το χαρακτήρα των προϊόντων και της μαγειρικής. Ελιές και λάδι, φρούτα της Ημαθίας, αλλαντικά από τη Δράμα και τις Σέρρες, κασέρι Ξάνθης και Σοχού, ποντιακά...
Η εταιρεία ενημερώνει πως τα αγαπημένα σε όλους προϊόντα της είναι ελεύθερα γλουτένης.