Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μπανάνα και φτιάχνουμε ένα ανεπανάληπτο μπανόφι.
Απολαυστική γιαουρτοτούρτα με σοκολάτα.
Πάρτε έτοιμη, καθαρισμένη και κομματιασμένη, κολοκύθα για μαγειρέματα της στιγμής όπως αυτή η πίτα.
Σέηκερ, πάγο χαρτί και μολύβι, μα πάνω από όλα καλή διάθεση και παρέα και ξεκινήσαμε!
Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου! Τα σωστά υλικά της συνταγής του γλυκού από το «Ζάχαρη & Αλεύρι».
Αν ένας Καταλανός δει μια κρεμ μπριλέ, θα πει αγανακτισμένος: «Αυτοί οι Γάλλοι μας έκλεψαν την κρέμα καταλάνα». Με την Καθημερινή στις 09/10.
Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Το υγιεινό εποχικό γλυκάκι περιέχει μόνο χυμό σταφυλιού, μια ιδέα σιμιγδάλι για να δέσει, κανέλα για το άρωμα και ξηροκάρπια για την υφή.