Εύκολα μεζεδάκια για να συνοδεύσετε μια χρυσή μπίρα lager.
Κάθε τουρίστας και ντόπιος στην Κίμωλο περνάει τουλάχιστον μία φορά τη μέρα από το καφενείο του Μποχώρη στo χωριό για πρωινό, μπίρα, καφέ ή φαγητό.
Μια μοντέρνα ψαροταβέρνα, με γνήσιες θαλασσινές γεύσεις και προσεγμένους ψαρομεζέδες, σας προσκαλεί να ρίξετε «άγκυρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε ένα αρχοντικό στο Γαλάτσι σερβίρονται παραδοσιακά πιάτα εναρμονισμένα με τις νέες τάσεις της ελληνικής κουζίνας.
Παίρνουμε τα υλικά για την αγαπημένη μας σαλάτα, τα ψιλοκόβουμε και τα ανακατεύουμε, όπως είναι ωμά, με ζεστά σπαγκέτι. Η γεύση του ελληνικού θέρους στα καλύτερά της.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γράφει για το μενού του σεφ στο γαστρονομικό φεστιβάλ Sani και όχι μόνο.
Εύκολο και χορταστικό σαλατοφαγητό, ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα.