Εκλεκτά κρασιά με τα οποία θα συνοδεύσουμε τον οβελία ή τους μεζέδες της Λαμπρής.
Ένα αρνάκι ό,τι πρέπει για τα μετα-Πασχαλινά καλέσματα!
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου...
Ποιος είπε πως για να απολαύσουμε ένα ζουμερό μπέργκερ πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε μπιφτέκι;
Διάσημες ποικιλίες εγκλιματίζονται στα ελληνικά αμπελοτόπια και δίνουν 11 εξαιρετικά κρασιά.