Ο Αγγελος Ρούβαλης, οινολόγος και παραγωγός, δημιουργός της Οινοφόρου στα μοναδικά αμπελοτόπια της ορεινής Αιγιαλείας, μιλάει για τα «παιδιά» που γεννιούνται και μεγαλώνουν στο οινοποιείο του.
Η Μερόπη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις , τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της.
Στο εργαστήριό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γίνονται πολλά θαυμαστά, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματα. Από τρόφιμα που παράγονται από απόβλητα των τυροκομείων μέχρι μετρήσεις για τις θρεπτικές ουσίες μεταποιημένων τροφίμων. Ο καθηγητής...
Η οικοτεχνία παραδοσιακών προϊόντων στον Κτικάδο της Τήνου είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, που φέρνει στο προσκήνιο το μεγαλείο της τηνιακής γης.
Η οικογένεια Αργουδέλη στα Καμίνια παράγει παραδοσιακό χαλβά ζυμωμένο στο χέρι από εκλεκτά σουσάμια.