Στις συσκευασίες διάφορων κατηγοριών ξηρών τροφίμων (ζυμαρικών, ρυζιών, οσπρίων, αλεύρων, μπαχαρικών κ.λπ.) διαβάζουμε με μικρές παραλλαγές την εξής περιεκτική οδηγία: «Διατηρείτε το προϊόν σε χώρο καθαρό και δροσερό, αποφεύγοντας την έκθεσή του...
Οι ελιές Καλαμών δίνουν μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση στα κεφτεδάκια.
Το success story του δημιουργού της Taf Coffee, που έφερε τη single origin καφεποσία στην Ελλάδα.
Μια αρχαία ποικιλία που καλλιεργείται περί το Αργος μάς δίνει τις περίφημες δαμασκηνοελιές. Και ένας άνθρωπος που δεν προοριζόταν για ελαιοπαραγωγός κατάφερε να τις επεξεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο και να μας δώσει ένα ξεχωριστό προϊόν.
Ενα εμβληματικό ελληνικό προϊόν παράγει η Κρι - Κρι στις Σέρρες. Το γιαούρτι της ξεχωρίζει ανάμεσα στα αντίστοιχα προϊόντα ευρείας καταναλώσεως. Και, επιπλέον, μας γλυκαίνει με τα παγωτά της.