Eκλεκτές ελληνικές γεύσεις, σε ευφάνταστες αλλά εύκολες παρασκευές, που θα ενθουσιάσουν την παρέα.
Σον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου ετοιμάζουμε στο άψε-σβήσε το καλύτερο αποκριάτικο πάρτι με δεκάδες μεζεδάκια και πρωτότυπα κοκτέιλ. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ξηροί καρποί και φρούτα, ροφήματα και μέλια, για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.
Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.