Μια ψευτόσουπα λαχανικών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες.
Εκτός των αλλών στην Παντιέρα θα βρείτε αποξηραμένους βωλίτες Ελασσόνας και ρωμαλέα πρόβεια βολιώτικη γραβιέρα διετούς παλαίωσης.
Συμβουλές και οδηγίες για να διαλέξουμε το καλύτερο και να το συντηρήσουμε αναλλοίωτο όλο το χρόνο.
Οσπρια, ζυμαρικά, ρύζια, άλευρα και άλλες πρώτες ύλες που θα «ανεβάσουν» τις μαγειρικές μας.
Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του αφιερώματος του Γαστρονόμου στην κουζίνα της Πόλης, που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.