Του Δημήτρη Μπιλάλη, αναπληρωτή καθηγητή Βιολογικής Γεωργίας στη Γεωπονική.
Μια συνταγή-καμβάς όπου ο καθένας μπορεί να προσθέσει τις δικές του πινελιές, ε, δηλαδή λαχανικά.
Μια εύκολη και νόστιμη σούπα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Στρώσε το τραπέζι, σε μισή ώρα τρώμε!
Μία από τις πιο ωραίες γευστικές εμπειρίες του χειμώνα.
Μεσογειακή κουζίνα σε ντιζάιν περιβάλλον προσφέρει το εστιατόριο του κηφισιώτικου ξενοδοχείου Semiramis. Ο σεφ Παναγιώτης Τσιριώτης, μάλιστα, έχει φροντίσει να δημιουργήσει και ειδικά μενού για τα παιδιά.
Μυρωδάτη, νοστιμότατη, χορταστική. Σκέτο βάλσαμο!
Μπιροποσία, νόστιμοι μεζέδες και νεανική βαβούρα στην πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη.