
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Με αδυναμία στην ιαπωνική και την ελληνική κουζίνα, περιπετειώδη ουρανίσκο και αγάπη για το φαγητό, ο γνωστός ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Πρωτότυποι μεζέδες για πικάντικες και πλούσιες μπίρες
Νέες καλοκαιρινές γεύσεις και υπηρεσία delivery για τα προϊόντα του καταστήματος και τα σάντουιτς
Κτηνοτρόφοι και τυροκόμοι πάππου προs πάππον
Μοντέρνα gastro-pub με ενδιαφέρουσες γεύσεις και καλά κρασιά.
Η καινοτομία της συνταγής είναι η πατάτα που κάνει τα μπιφτέκια μας αφράτα.