Μπακαλιάρος σε πρασινάδα με μπόλικο λεμονάκι. Αν το συοδέψετε και με μια ηπειρώτικη Ντεμπίνα θα το λατρέψετε.
Τηγανιά κοτόπουλου με πολύχρωμα λαχανικά.
Με αφράτο πιλαφάκι και μια πράσινη σαλάτα με σταφίδες και αμύγδαλα, καβουρδισμένα έχουμε ένα πλήρες γεύμα για όλη την οικογένεια.
Το πιο τραγανό κουρκούτι μπακαλιάρου. Η πιο νόστιμη σκορδαλιά. Η πιο ταιριαστή σάλτσα βινεγκρέτ. Αυτό το πιάτο είναι μοναδικό.
Όποια ποικιλία φάβας και αν διαλέξετε, περιχύστε τη στο τέλος με καλό λάδι και προσθέστε φρέσκα μυρωδικά και ξερό ή φρέσκο κρεμμύδι.
Spring rolls από τα χεράκια μας με μανιτάρια, καρότα, λάχανο, τζίντζερ και κόλιανδρο.
Στο ρόλο που μπορεί να παίξει το κυκλαδίτικο νησί στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων αλλά και στις προσπάθειες και στους τρόπους για τη δημιουργία ελληνικής γαστρονομικής ταυτότητας αναφέρεται ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του...