Χθες βρήκα στο σούπερ μάρκετ φρεσκότατα και τρυφερότατα σπαράγγια από την Πέλλα. Κατά το καθάρισμά τους ανακάλυψα κάτι που επιτάχυνε τη διαδικασία: Αντί να τα καθαρίζω με το peeler κρατώντας τα στην παλάμη μου, πράγμα που έκανα μέχρι χθες, αποφάσισα...
Ιταλική πιτσαρία-τρατορία βγαλμένη από σκηνικό που παραπέμπει στη Ρώμη μιας νεανικής ντόλτσε βίτα.
Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει μεγάλες γαστρονομικές εμπειρίες και θέα στον Παρθενώνα.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει ιστορικά, γαστρονομικά και άλλα νόστιμα για το νόστιμο εαρινό λαχανικό.
Μια σπαγκετάδα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας.