Ξεκινάμε το σερφάρισμα στις νοστιμιές του διαδικτυακού χώρου, με καπετάνιο τον Δημήτρη Ρουσουνέλο.
Ένα πρώτο πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.
Μας περίσσεψε κιμάς από τη χθεσινή μακαρονάδα; Δεν πετάμε τίποτα!
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, δύοσμο, βασιλικό ή άνηθο και σερβίρουμε με ψωμί και βαρελίσια φέτα.
Μια συνταγή για διαφορετικά γεμιστά, μόνο με πιπεριές, με κουσκούς αντί για ρύζι, και με συ-ντο-μό-τα-το ψήσιμο.
Ντομάτες, να τις πιεις στο ποτήρι!
Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...
Το ταπεινό χόρτο του καλοκαιριού, που τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, σε μια απλή αλλά θεσπέσια παρασκευή.