Ένα κρεμώδες, παραδοσιακό ιταλικό πιάτο στο φούρνο. Δεν είναι άλλο από τα λαζάνια!
Κορυφαίος συνδυασμός γεύσεων το πεπόνι με τη φέτα. Από τους αγαπημένους του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.
Μπορεί το μικρό ιστορικό μαγαζί στην Αχειροποίητο με το αξέχαστο ντοντουρμά να έχει κλείσει εδώ και χρόνια, όμως οι νέοι, ικανοί τζελατιέρηδες του κέντρου φτιάχνουν παγωτά που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Δυο αδέλφια φέρνουν φρέσκο ψάρι στη Νέα Σμύρνη σε απευθείας ανταπόκριση από το Αιγαίο.
Προτάσεις από έξι δυναμικά οινοποιεία του νησιού.
«Και μεις τώρα, μήνα Τρυγητή, λέμε αμήν και πότε να βράσει ο μούστος και να βγουν τα πρώτα φρέσκα κρασιά, να ευφρανθεί η καρδία μας.»
Το πιάτο αυτό είναι από τα διασημότερα της λιβανέζικης κουζίνας καθώς διαθέτει περίοπτη θέση στα τραπέζια τους.
Στο ΤΙΤΑΝΙΑ με Σύκο και Σταφύλι από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου.