Η σαρκώδης ρίζα με το έντονο άρωμα μεταμορφώνει τάρτες, απλούς πουρέδες πατάτας, ενώ από μόνη της γίνεται εξαιρετικό συνοδευτικό σε πολλά πιάτα.
«Ακόμη κι ένας κήπος μικρός, ο κοινόχρηστος μιας πολυκατοικίας, μπορεί να μας εκπαιδεύσει σ’ αυτό το μυστήριο της ζωής των φυτών και των δέντρων και να μας κάνει να εκτιμήσουμε το δώρο της τροφής.»
Με το εντυπωσιακό του χρώμα και το βαθύ του άρωμα, ο κρόκος Κοζάνης ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητά του, που τον κατατάσσει στην πρώτη κατηγορία κρόκου βιολογικής καλλιέργειας στον κόσμο.
Τα οικονομικά και μικρά βραστόψαρα είναι στην καλύτερή τους εποχή! Με αυτά εμείς θα φτιάξουμε την πιο νόστιμη ψαρόσουπα.
Τα ουντόν (νούντλς) σιγοβράζονται µε χοιρινό, αυγά και µανιτάρια σε έναν πλούσιο νόστιµο ζωµό miso! Από τις 20/11 μαθαίνουμε τα γιαπωνέζικα γαστρονομικά μυστικά!
Μαθαίνουμε τα μυστικά των πιο δημοφιλών ειδών, ανακαλύπτουμε τα άγνωστα και «κλέβουμε» χρήσιμες οδηγίες και τα μυστικά μαγειρέματος!