Εκλεπτυσμένη κρεοφαγία σε ένα μοντέρνο steak house στην Αγία Παρασκευή.
Για την 10η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ιωάννας Συμεωνίδη.
Με άρωμα πολίτικο...
Μια πλούσια πράσινη σαλάτα με άνηθο και λαδόξιδο θα συνοδεύσει ιδανικά το πιάτο αυτό.
Προσεγμένη ελληνική κουζίνα σε μια ταβέρνα αξιώσεων στο Κουκάκι.
Μια έντιμη αμερικανική εκδοχή steak house με σωστά και διαλεχτά κρέατα, με ελληνικά και fusion στοιχεία.
Ενα πρότυπο κρεοπωλείο με δικούς του θάλαμους ωρίμασης ανά είδος κρέατος. Επιπλέον «μπόνους» τα δυσεύρετα τυριά και αλλαντικά, αλλά και μια χασαποταβέρνα στο πίσω μέρος για μερακλήδες.