Ρακάδικο πολυτελείας με ταυτότητα. Ο Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του περίφημου μάγειρα, υπογράφει το μενού.
Σας δίνουμε τη βασική συνταγή, την οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε με τα υλικά της αρεσκείας σας.
Η Εύη Βουτσινά γράφει για τα... οικογενειακά του πιο δημοφιλούς λαχανικού του καλοκαιριού.
Πάμε μια βόλτα μέχρι το Γέρακα; Ο Αγοραστός φτιάχνει σουβλάκια. Και όχι μόνο.
Αυτή την Κυριακή ο ανανεωμένος Γαστρονόμος υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα κεμπάπ.
Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.
Ελληνικά, εποχικά, ευφάνταστα και νόστιμα. Σ’ ένα στενό στου Μακρυγιάννη.
Aπό τα πιο φινετσάτα γλυκά, που χρειάζεται να αντιπαλέψει την ξινίλα, την αυγουλίλα και την άνιση ζύμη προτού κερδίσει την προτίμησή μας.