Γενναιόδωρες μερίδες... ιταλικής κουζίνας στη Γλυφάδα.
Φουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique.
Φιλοξενεί όλους όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να το απολαμβάνουν συνοδεία καλοφτιαγμένων πιάτων.
Τεχνικές, μυστικά και οδηγίες ακριβείας σε ένα τρίωρο σεμινάριο από τον γνωστό σεφ.
Fusion κουζίνα με μεσογειακές πινελιές στο Cape Town; Κι όμως...
Το κρασί ρέει άφθονο εμποτίζοντας ένα μενού δημιουργικά «αλιευμένο» από τη Μεσόγειο.
Φαγητό πολλών αστέρων με θέα στο Σαρωνικό, στο καλύτερο ιαπωνικό της πόλης δια χειρός Nobu Matsuhisa.