Τα αχλάδια όταν ωριμάζουν εκλύουν αιθυλένιο, που επιταχύνει την ωρίμαση των άλλων φρούτων και λαχανικών που βρίσκονται κοντά. Για αυτό όταν τα βάζουμε στο ψυγείο ή στη φρουτιέρα, φροντίζουμε να είναι χώρια από τα άλλα φρούτα ή τα λαχανικά.
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Ηλιοβασιλέματα, θαλασσινή αρμύρα και νοστιμιά στο Κίνι της Σύρου.
Αν μας έχουν περισσέψει βλήτα βραστά, τα βάζουμε κι αυτά στο ιδιαίτερο αυτό σαλατοφαγητό...