
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Να μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο (ή άλλα κρεατικά).
Το ελληνικό πρωινό, όπως το φαντάστηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας, κι όπως το απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ενός από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Από τις 4 ως τις 7 Ιουλίου, το φεστιβάλ Μελιτζάzz 2013 μάς προσκαλεί, με Μεσογειακή μουσική κουζίνα.
Οι φυτοφάγοι ζουν περισσότερα χρόνια από τους κρεατοφάγους, υποστηρίζει νέα έρευνα.
Εκλεκτά προϊόντα, έντιμοι παραγωγοί, αυθεντικοί άνθρωποι. Η φετινή εκδήλωση ήταν πιο συγκινητική από ποτέ.