Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Το μυστικό για αυτό το θεσπέσιο πιάτο είναι το ήπιο, ευγενικό ψήσιμο μόνο σε κρασί. Το νερό απαγορεύεται.
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές.
Ένα σούπερ πιάτο που θα εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς. Αν μάλιστα φτιάξετε και ένα ζωμό με τα κεφάλια από τις γαρίδες.
Αξιοποιείστε τα βραστά αυγά, φτιάχνοντας ένα χορταστικό και πολύ γευστικό κλάμπ σάντουιτς.
Απλό, σπιτικής λογικής φαγητό, που προσφέρεται σε γενναίες μερίδες και λογικές τιμές στο γραφικό λιμανάκι του Βλυχού.
Μαγειρεμένη, αρωματική γέμιση μέσα σε ωμή ντομάτα. Τι ωραία κόντρα!