Τα σερβίρουμε ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι ή μαζί με πουρέ πατάτας. Αλλιώς, τα απολαμβάνουμε ως κρασομεζέ με χωριάτικο ψωμί.
Η Εύη Βουτσινά φτιάχνει ένα σαββατοκυριακάτικο ρολό με... περιεχόμενο!
Τάπας και καλό κρασί στο Κολωνάκι.
Αρωματίζουμε τον σολομό με τζίντζερ και τον γαρνίρουμε με μια γρήγορη σάλτσα μυρωδικών.
Ετοιμάζουμε μια ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη εκδοχή της δημοφιλούς σαλάτας.
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του φούρνου.