Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας αυγά και όχι κρέμα γάλακτος. Ακόμη, μας δίνει ένα μυστικό για να εξαλείψουμε την έντονη μυρωδιά του αυγού.
Διαβάστε ποιοι είναι οι άξιοι Ελληνες παραγωγοί που βράβευσε την Τρίτη το βράδυ ο Γαστρονόμος.
Ένας πρωτότυπος ντάκος που μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες ως ελαφρύ γεύμα.
Ζουμερά, καλοψημένα, μοσχομυριστά τα παϊδάκια που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου. Βάλε τις πατάτες να γίνονται και άσε σε εμένα το φούρνισμα...
Είτε θες την πίτσα με αλλαντικό, είτε με θαλασσινό, ο Γαστρονόμος σου δείχνει πώς θα την φτιάξεις σε 10΄.
Εχουν λίγη αναμονή, αλλά η παρασκευή και το ψήσιμό τους είναι ολιγόλεπτη... Τέλεια είναι αυτά τα ψωμάκια, εμπνευσμένα από την κλασικό αρτοσκεύασμα της Ιταλίας.
Το φινετσάτο λαχανικό φινετσάτα μαγειρεύεται...