Ενα ωραίο οινομπάρ με μοντέρνο ντιζάιν, καλομαγειρεμένα πιάτα και καλό κρασί για να ξεδιψάσει όλο το Κολωνάκι.
Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.
Η αθηναϊκή εκδοχή του κλασικού σιφνέικου εστιατορίου, που φημίζεται για τις σπαγγετάδες του και προσαρμόζει το μενού του στις προμήθειες της ημέρας.
Κοκτέιλ και νοστιμιές (κυρίως) ασιατικής εμπνεύσεως στο μοδάτο μπαρ-εστιατόριο στην Κωνσταντινουπόλεως.
Κυνήγι και ξερό ψωμί σε ένα πανδοχείο κοντά στο St. Moritz.
Πολίτικη κουζίνα, πλούσια σε βούτυρο και αρώματα και το καλύτερο καϊμάκι εκμέκ, φυσικά στην Πόλη.
Αν δεν πας για το φαγητό, θα πας τουλάχιστον για τη θέα και την ατμόσφαιρα.
Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.