Αν μας έχουν περισσέψει βλήτα βραστά, τα βάζουμε κι αυτά στο ιδιαίτερο αυτό σαλατοφαγητό...
Τηγανητά λαχανικά με μια κρούστα σκέτος αφρός. Συνοδεύουμε με γιαούρτι ή κάποιο ελαφρύ, λευκό τυρί.
Η συμμετοχή της Φοίβης Τσικκίνη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό ψητού κρέατος ή ψαριού...
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Το μυστικό της νοστιμιάς είναι στην κρούστα μυρωδικών...
Μια διαφορετική εκδοχή για το σερβίρισμα ντιπ είναι τα ίδια τα λαχανικά. Μπορούμε να τα σερβίρουμε σε φύλλα σίκορε, σε γλυκές πιπεριές -αφού κόψουμε το καπάκι και αφαιρέσουμε τους σπόρους- ή και σε ντομάτες -αφού καθαρίσουμε το εσωτερικό, τις...