Θα ξεκινήσω με την Audrey Hepburn και θα συνεχίσω με τον Frank Sinatra. Ή μήπως με τον Marlon Brando;
Ένα wine bar με μεγάλη γκάμα καλών επιλογών, λογικές τιμές και ολίγους μεζέδες.
Οι Ιταλοί περιφρούρησαν με τρόπο υποδειγματικό την γαστρονομική τους παράδοση. Εμείς;
Γυρνώντας (πάλι!) από την πόλη του φωτός, ο Βασίλης Μασσέλος έφερε στις αποσκευές του εντυπώσεις από ένα ιστορικό μπιστρό.
Για βιολογικούς καφέδες και ροφήματα, διεθνή πιάτα και νόστιμα γλυκά επισκεπτόμαστε ένα all day εστιατόριο στα Πατήσια.
Η μαγειρική του Ζουρνατζή και η οινογνωσία του Καϋμενάκη σε πακέτο απολαυστικόν και σωστά κοστολογημένο.
Σερβίρουμε:τη σαμπάνια και τα αφρώδη κρασιά στους 8 ºCτα λευκά κρασιά στους 10 ºCτα ροζέ κρασιά στους 11-12 ºC Τα κόκκινα κρασιά καλό θα είναι να μη βρίσκονται στο ψυγείο, αλλά σε θερμοκρασία που να μην ξεπερνάει τους 18 ºC.