Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο.
Για τις ημέρες που δεν μπορείς να περιμένεις ούτε 10΄ για να φας...
Στρώσε τραπέζι, σε ένα τέταρτο τρώμε...
Με ένα βαζάκι έτοιμο πέστο βασιλικού μεταμορφώνουμε στο πι και φι το φιλέτο κοτόπουλου. Έτοιμα τα σουβλάκια!
Τέτοια παϊδάκια, νόστιμα και ιδιαίτερα, δεν έχεις ξαναφάει!
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια νόστιμη γκουρμέ ομελέτα.
Σα να έχει λίγο κρύο σήμερα; Για να ζεσταθούμε θα φτιάξουμε αυτή τη γευστική ψαρόσουπα με τα λαχανικά.