Τα αυγά διαχωρίζονται πιο εύκολα όταν είναι φρέσκα, γιατί τότε ο κρόκος έχει πιο βαριά και σφιχτή δομή και παραμένει ενιαίος. Αντίθετα, όταν τα αυγά είναι πολλών ημερών, η σύσταση του κρόκου είναι πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να ενώνεται με το...
Το νεαρό Hip Café θέλει να έχει διάρκεια. Εξ ου η πάστα φλόρα της μαμάς και το μέλι του κουμπάρου...
Δώδεκα προτάσεις από την Ιρλανδία μέχρι τη Γερμανία.
Αυτό το ζαχαροπλαστείο της Λεωφόρου Μεσογείων καταθέτει μια εναλλακτική πρόταση στη ζαχαροπλαστική λανσάροντας γλυκά με βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.