Ελληνικό μενού με ολίγες γαλλικές και ιταλικές επιρροές σε ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Η Νένα βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και μαγειρεύει το τέλειο κοτόπουλο. Ρίγανες, κρασιά, μουστάρδες, δάφνες, μανιτάρια, όλα τα καλά...
Το αυθεντικότερο -ίσως- ινδικό των Αθηνών βρίσκεται στα Εξάρχεια.
Ένα στέκι για φρέσκα ζυμαρικά και απλό, ιταλικό φαγητό.
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Εκλεπτυσμένη κρεοφαγία σε ένα μοντέρνο steak house στην Αγία Παρασκευή.
Γλυκά και ξηρά τα σαµιώτικα κρασιά, έχουν κατακτήσει όλον τον κόσμο, καθώς το 80% της παραγωγής του νησιού εξάγεται.