Από τη Μαρία Δήμου και τη Νικολέτα Μακρυωνίτου.
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Εκπληκτική σπαγκετάδα φούρνου για το ξεκίνημα της εβδομάδας!
Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική ψαρόσουπα, ιδανική για χαμηλές θερμοκρασίες.
Ακολουθούμε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου και φτιάχνουμε σε χρόνο d/t νοστιμότατη παέγια.
Αν δεν βρούμε μάραθο, βάζουμε άνηθο. Θα γίνει λίγο διαφορετική, αλλά εξίσου νόστιμη η σπαγκετάδα μας.
Πεντανόστιμη τυρόπιτα με μόλις 240 θερμίδες η μερίδα.