Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί με δεκάδες λαμπριάτικες και εαρινές συνταγές.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Οταν φτιάχνουμε ζωμό, ένας καλός τρόπος να τον αποθηκεύσουμε είναι να τον φυλάξουμε σε σκεύος που κλείνει ερμητικά στην κατάψυξη. Επίσης, για να μην χρειάζεται να ξεπαγώσουμε όλη την ποσότητα, μπορούμε να φυλάξουμε το ζωμό σε παγοθήκες. Έτσι όταν...