Τα περίφημα περσικά «χορές» συμμαγειρεύονται με λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Ανάλογα με το είδος και τον τρόπο που σερβίρονται, τα μανιτάρια «ζητούν» κόκκινο ή λευκό κρασί, σπάνια δε και μια χρονολογημένη σαμπάνια.
Δοκιμάζοντας συμφωνήσαμεότι ίσως είναι τα νοστιμότερα ρεβίθια που έχουμε δοκιμάσει.
Ένα από τα γλυκά πιάτα με κουσκούς που σερβίρονται σε επίσημα δείπνα. Η γλυκύτητά του οφείλεται στην προσθήκη της γευστικής σταφίδας. Περισσότερες συνταγές με την Καθημερινή της Κυριακής 16/10.
Οι σουβλίτσες μοιάζουν με σουτζουκάκια, ελαφρώς πιο μακρόστενα, και ψήνονται σε ταψί με ρύζι.
Πάρτε έτοιμη, καθαρισμένη και κομματιασμένη, κολοκύθα για μαγειρέματα της στιγμής όπως αυτή η πίτα.
Απολαυστικό και χορταστικό πιάτο με τα οφέλη των οσπρίων και του κοτόπουλου.