
Ο σεφ Θεοφάνης Στάθης είναι περήφανος με τα πιάτα του, που θα σερβιριστούν απόψε το βράδυ στο Karavi.
Με πρωτοβουλία του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών και τη στήριξη του Alain Ducasse, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, εκατοντάδες σεφ σε όλον τον κόσμο θα τιμήσουν τη γαλλική κουζίνα, με ειδικά μενού στα εστιατόρια τους.
Απέσπασαν δύο χρυσά μετάλλια στις Vinalies Internationales.
Στα μόλις 8 υπνοδωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του φιλόξενου Hotel du Marc χτυπάει η καρδιά της διάσημης γαλλικής σαμπάνιας.