Πολλά ζαχαροπλαστεία διατείνονται ότι είναι σπεσιαλιτέ τους. Λες και αρκεί να απλώσεις φύλλα στο ταψί και να τα τιγκάρεις με μια τυχαία κρέμα...
Aπό τα πιο φινετσάτα γλυκά, που χρειάζεται να αντιπαλέψει την ξινίλα, την αυγουλίλα και την άνιση ζύμη προτού κερδίσει την προτίμησή μας.
Σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα ζυμώνουν και φουρνίζουν λογιών-λογιών πίτες, πιροσκί και μικρές ζυμαρένιες μπουκίτσες. Όπως παλιά.
Νοσταλγία στοπ. Το γλύκισμα που διαλαλούσαν στα θερινά σινεμά και τα γήπεδα σε τέσσερις εκδοχές του κουτιού και του σαλονιού.
Αφού τα ίδια υλικά έχουν όλες, πως γίνεται να είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές τους;
Φύλλο αεράτο, κρέμα αφράτη, δίπλωμα, ψήσιμο, άχνη και κανέλα στο σερβίρισμα. Και ιδού οι πρωτευουσιάνικες προτάσεις μας.