Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Το γάλα, σε δέκα λεπτά από τη στιγμή που αρμέγεται, γίνεται γιαούρτι. Χωρίς συντηρητικά, ζελατίνες και άλλα πηκτικά ή βελτιωτικά μέσα.
Επιλογές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Λευκά τυριά, άλλα αλοιφώδη και άλλα σκληρά, άλλα πικάντικα και άλλα με ήπια γεύση, όλα αξιώσεων, ταμάμ για τις γιορτές.
Μια επιλογή από αλλαντικά εξαιρετικής νοστιμιάς για μερακλήδες.