
Λαχταριστό κοτόπουλο με λαχανικά εποχής και αυγολέμονο.
Αγκινάρες που μοιάζουν με βαρκούλες γεμιστές με μπεσαμέλ και κιμά.
Ορεκτικά με καπνιστά ψάρια και παπάκια Αδελαΐδας θα είχατε γευτεί αν ήσασταν καλεσμένοι στο βασιλικό πρόγευμα της 22ας Μαΐου 1990. Εγώ, πάντως, δεν ήμουν εκεί. Στο ημερολόγιό μου έχω σημειώσει: πλατεία Βικτωρίας, ουζάκι με ελίτσα, ψωμί, αγκινάρες α...
Μπακαλιάρος σε πρασινάδα με μπόλικο λεμονάκι. Αν το συοδέψετε και με μια ηπειρώτικη Ντεμπίνα θα το λατρέψετε.
Ο chef Μιχάλης Ψιλάκης μας ετοίμασε το πιο νόστιμο μπέργκερ που έχουμε δοκιμάσει!
Πρώτο πιάτο
Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι τα μυστικά του καλού κεφτέ.